Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa aimo annoksen punaisia marjoja, sitrushedelmää sekä hentoa kukkeutta. Myös nasta vivahde pähkinäisyyttä on taustalla. Paletilla maku on täynnä ryhdikästä marjaisuutta. Kokonaisuus on varsin mehukas ja mousse antaa mukavaa kermaisuutta rakenteeseen. Jälkimaku on pitkä ja viini jättää jälkeensä miellyttävän fiiliksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Arboisin alueen ympäristöstä käsin kerätyt rypäleet tuodaan kellariin pienissä koreissa. Rypäleet ovat poimittu tarhoilta, joiden maaperä koostuu savi-, sekä hiekkamaasta. Alkoholikäyminen kestää 15 päivää ja sitä kypsytellään noin 22 kuukauden ajan. Dosage 5 g/l.
Ruokasuositus: Punainen cremant sopii mahtavasti starttaamaan iltaa, mutta pelittää myös upeasti erilaisten ruokien parina. Muun muassa hapokkaita elementtejä omaava tartar tai kuohkea punajuurikeitto toimivat hienosti tämän vinkun rinnalla.