Tuoksu ja maku: Runsas tuoksu on täynnä karhunvatukkaa ja sitruksista hedelmäisyyttä sekä yrttisyyttä. Paletilla viini tarjoaa raikasta hedelmää, josta erotat greippiä, sitrusta ja kirsikkaa. Myös ujo mausteisuus on läsnä ja mineraalinen fiilis tuo viiniin energisyyttä ja nautittavuutta. Viini on teknisesti valkoviini, mutta kuorikontaktista peräisin oleva rypäleiden pigmentti on värjännyt viinin kauniin punaiseksi.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat kalkki- ja graniittiperäisessä maassa. Köynnökset, joista rypäleet kerätään ovat talon nuorimpia, n. 5 vuoden ikäisiä. Rypäleet kerätään tarhoilta käsin pieniin koreihin ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Rypäleet käyvät alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla kuukauden ajan kuorien kanssa, jonka jälkeen kuoret poistetaan ja alkoholikäyminen jatkuu vielä viikon verran. Tämän jälkeen viini kypsyy noin kahdeksan kuukauden ajan hiisakan päällä ennen sen pullottamista, mikä tapahtu ilman lisäyksiä.
Ruokasuositus: Testaa esimerkiksi grillatun lohen ja korianteripeston kanssa.