Tuoksu ja maku: Elegantti ja runsas tuoksu antaa kypsän ananaksen, sitrushedelmien, sekä yrttien aromeita. Tuoksusta aistii Sisilian lämmön. Paletilla viini jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä, ollen runsaan hedelmäinen, sekä raikkaan mineraalinen. Myös tuoksusta esiin noussut yrttisyys on pitkässä maussa vahvasti mukana.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin ja kuljetetaan kellariin pienissä koreissa, missä ne erotetaan rangoistaan. Mehu saa olla kontaktissa kuorien kanssa yön yli matalassa lämpötilassa. Tämän jälkeen rypäleet puristetaan ja alkoholikäyminen tapahtuu. Käyminen kestää noin 20 päivää, minkä jälkeen viini pääsee kypsymään terästankkeihin ja se pullotettiin seuraavana keväänä.
Ruokasuositus: Toimiva paketti hieman runsaammille, sekä rasvaisimmille vaaleille lihoille. Kokeile esimerkiksi haudutetun possunkaslerin ja röstiperunoiden seurassa.