Tuoksu ja maku: Runsaan hedelmäinen tuoksu paljastaa myös hentoa kukkaisuutta ja ripauksen hunajakennoa. Suussa tuoksun aromimaailmat jatkavat mallikkaasti ja hedelmäiset elementit vain voimistuvat. Havaittavissa on valkoista persikkaa, aprikoosia ja sitrusta. Raikas mineraalisuus tuo viiniin tasapainoa sekä nautittavuutta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan isommalta Les Aumônes:in tarhalta, missä maaperä koostuu klassisesti savi- ja kalkkikivestä. Köynnökset ovat noin 40 vuotiaita ja Florian on työskennellyt tarhoilla jo jonkin aikaa biodynaamisia metodeja käyttäen. Rypäleet kuljetetaan kellariin kokonaisina terttuina, missä mehu puristetaan neutraaleihin tammitynnyreihin. Näissä tynnyreissä alkoholi- ja malolaktinen käyminen myös tapahtuu, minkä jälkeen viini saa kypsyä viisi kuukautta hiivasakan päällä.
Ruokasuositus: Oiva ruokaviini käy hyvin grillatulle kalalle tai turskaterriinille. Kokeile myös erilaisten leikkeleiden ja Loiren alueen juustojen kumppanina.