Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa maltillisesti kypsää hedelmää, kuten päärynää ja persikkaa. Myös raikas mineraalisuus on läsnä. Kitalaella viini on tasapainoisen herkullinen, jossa runsas hapokkuus juttelee hienosti hedelmärakenteen kanssa. Jälkimaku on pitkä ja miellyttävä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin elokuun lopulla savi- ja liuskekivitarhoilta, joiden ikä on 45 vuotta. Viini käy terästankeissa alkoholikäymisen rauhakseen, jonka jälkeen viini siirretään pienempiin terästankkeihin, jossa viini käy malon. Tämän jälkeen viini kypsyy 9 kuukauden ajan teräksessä. Pullotus ilman kirkastusta pienellä rikkilisäyksellä.
Ruokasuositus: Fressi chardonnay toimii loistavasti erilaisten äyriäisten ja kalaruokien kumppanina tai hyvänä seuralaisena sellaisenaan. Kokeile esimerkiksi sinisimpukoiden tai pienten frittikalojen kanssa.