Tuoksu ja maku: Viinin nenä antaa herkkää granny smith -omenan tuoksua sekä miellyttävää kukkeutta. Maku on rutikuiva ja hapokas ja se elää pitkään kitalaella. Aromeissa toistuu omenan lisäksi eksoottiset hedelmät, kuten litsiluumu sekä nektariini. Mineraalisuus on upeasti läsnä erinomaisen hapokkuuden kanssa. Anteeksipyytelemätön herkkupakkaus.
Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerätään palstoilta Calmontista ja Bremmistä sadonkorjuun ensimmäisellä viikolla. Köynnökset ovat varttamattomia ja yli 50-vuotiaita. Maaperä tarhoilla on pääosin punaista liuskekiveä. Tarhoilla toteutetaan luomuviljelyn periaatteita. Rypäleet kerätään sadonkorjuussa pieniin laatikoihin, jotta ne saapuvat kellariin vahingoittumattomia. Käyminen tapahtuu terästankeissa 16-18°C -asteessa ja kestää 6-8 viikkoa, jonka jälkeen viini pidetään sakan päällä viiden kuukauden ajan kevääseen, jonka jälkeen se suodatetaan kevyesti ja pullotetaan minimaalisen sulfiittien lisäyksen kera. Viinissä on jäännössokeria 0.3 grammaa litraa kohden.
Ruokasuositus: Upea raikas paketti sashimin rinnalle!