Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Väri on hiukan punertavaan taittuva, heleän vaalenpunainen. Tuoksu antaa mansikkaa ja kirsikkaa, jossa mukana on ripaus mausteisuutta. Mehukas ja monipuolinen makumaailma rakentuu mansikan, mustaherukan ja kirsikan aromeista. Paletilla aistit myös kevyttä yrttisyyttä. Runsas maku jättää suuhun pitkään tuntuvan marjaisan fiiliksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin tarhoilta, joiden maaperä on savi- ja kalkkiperäistä kivimaata Rypäleet murskataan varoen ja kylmäkäyminen tapahtuu terästankeissa. Kypsytys teräksessä kestää 6 kuukautta.
Ruokasuositus: Kevään korvilla parsa toimii hienosti yhteen, mutta erilaiset salaatit ja äyriäiset nauttivat tämän viinin seurasta.