Tuoksu ja maku: Tuoksu on trooppisen hedelmäinen ja runsaan aromaattinen. Voit havaita tukun kivellisiä hedelmiä, sekä kamomillan elementtejä. Suussa viini on kuiva ja kuorikäymisen tuoma pieni tanniinisuus antaa oivaa tekstuuria. Hedelmäisyys on viinissä runsasta ja tuoksun aromimaailma pitää viinin hyvin tasapainoisena. Kulauteltavaa kamaa!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin parilta eri tarhalta, joiden maaperä koostuu hiekansekaisesta savesta, sekä kalkkikivestä. Rypäleet saa kaikki käydä erikseen kuorien kanssa 14 päivän ajan. Kypsytys ollaan jaettu eri kokoisten puusammioiden, sekä amforoiden välillä. Viini sekoitettiin vasta juuri ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Kiva komppi raikkaille keitoille, esim Gazpacho ja Ajoblanco. Myös kokonaisena grillattu makrilli oivine lisukkeineen toimii aina. Aivan huikea All Day-viini!