Tuoksu ja maku: Väri on kirkkaan vihertävänkeltainen. Tuoksu antaa mineraalista raikkautta sitruksen karviaisen muodossa. Paletilla homma jatkuu mineraalisena, jossa aromimaailma on rakentunut sitruksen, limetin ja vihreän omenan ympärille. Viinissä on myös eleganttista pyöreyttä ja makumaailma on tasapainoinen. Ehdottomasti mineraalivetoinen Burgundin Chardo.
Alkuperä ja valmistus: Rypäleet ostetaan pääsääntöisesti Pohjois-Mâconnaisin eri kylistä, sekä osittain Loiren-laaksosta. Alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla teräksessä ja se saa käydä myös malolaktisen käymisen. Tämä jälkeen viini saa kypsysä hiivasakan päällä 8-10 kuukauden ajan ja se pullotetaan minimaalisin lisäyksin.
Ruokasuositus: Osterit ja muun meren elävät viihtyvät hienosti tämän mineraalisen vinkun vierellä. Toimii myös mainiosti ilman ruokaa.