Tuoksu ja maku: Tuoksu on raikas ja tyylikäs, josta erottaa omenaisuutta, sitrusta ja hentoa vaaleaa persikkaa. Suun täyttävä maku on täynnä mineraalista raikkautta, sitrusta, viettelevää kukkeutta ja kalkkista hedelmää. Jälkimaku on pitkä ja luoteikas.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viinin rypäleet kerätään Fourchaumen Premier Cru -tarhoilta, jota verrataan usein alueen Grand Cru -tarhoihin osittain sijaintinsa vuoksi Fontenayn laakson toisella puolella. Viiniköynnökset ovat istutettu vuonna 1978. Maaperä tarhoilla on ympäri Chablis’ta löytyvää, savi- ja kalkkikiviperäistä Kimmeridgian maaperää, joka on täynnä fossiilisia simpukoita. Kaikki rypäleet kerätään käsin, irroitetaan rangoistaan ja puristetaan suoraan terästankkeihin. Käyminen tapahtuu luonnonmukaisilla hiivakannoilla matalassa lämpötilassa. Maloaktinen käyminen sallitaan. Kypsytys tapahtuu teräksessä hiivasakan päällä 12 kuukauden ajan ennen pullotusta.