Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa eksoottista hedelmää ja päärynää. Kuivahko viini on runsaan hedelmäinen, jossa kypsien eksoottisten hedelmien aromit yhdistyvät raikkaaseen hapokkuuteen. Aromeista erotat muun muassa persikkaa, päärynää ja limeä. Pieni jäännössokeri (6,9g/l) tasapainottaa mukavasti viiniä ja yhdistettynä hienoon mineraalisuuteen tarjoaa pitkän ja maukkaan jälkimaun.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätää kolmelta tarhalta, joiden maaperä on savi- ja kalkkiperäistä kivimaata. Rypäleet kerättiin lokakuun toisella viikolla, täydellisen kypsinä. Viini käy alkoholikäymisen teräksessä, jossa sitä myös kypsytetään. Tammea tämä Chardonnay ei näe lainkaan. Viini on hieno esimerkki Pfalzin alueen Chardonnaysta, jonka luontainen hapokkuus tasapainottuu oivasti pienen jäännösokerin ansiosta.
Ruokasuositus: Monikäyttöinen viini toimii loistavasti merenelävien, kala-annosten ja vaaleiden lihojen kanssa. Pienen jäännössokerin ja hapokkuuden ansiosta kestää myös runsasta mausteisuutta hienosti!