Tuoksu ja maku: Tuoksu on runsaan aromaattinen, jossa korostuvat orvokin, bergamotin ja sitruksen aromit. Suussa viini on kuiva ja raikkaan mineraalinen, johon sekoittuu tuoksusta tutut aromit. Sitruksisuus antaa viinille hyvää energisyyttä ja komppaa mukavasti hentoa kukkaisuutta. Raikkaan nautittava kokonaisuus!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan syyskuun lopulla, kun niiden optimaalinen kypsyys on saavutettu. Tarhojen maaperä on pääsääntöisesti kalkkipitoista savimaata ja ne sijaitsevat noin 350 metrin korkeudessa. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, jossa molemmat rypäleet käyvät yhdessä. Viini saa myös kypsyä hiivasakan päällä kolmen kuukauden ajan teräksessä.
Ruokasuositus: Kevät- ja kesävinkku parhaimmillaan! Parsa, endiivi ja vaalealihaiset kalat toimivat upeasti vinkun rinnalla. Aromaattisuutensa johdosta myös aivan loistava ja mutkaton seurusteluviini.