Tuoksu ja maku: Väri on kellertävän kuulas. Runsas tuoksu on hienostunut, raikas ja monitahoinen. Aromeista erottuu valkoisia kukkia ja eksoottista hedelmää. Alkumaku on suoraviivaisen ryhdikäs, jossa mineraalisuus nousee pinnalle. Hedelmien pyöreät aromit seuraavat hienosti alkua ja siivittävät kokonaisuuden erittäin eleganttiin ja tasapainoiseen lopputulemaan. Tyylikäs ja pitkä jälkimaku kruunaa makukokemuksen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään Verzén kylän tarhoilta, jotka ovat olleet Nicolasin suvun omistuksessa vuosikymmeniä. Tarhojen keski-ikä on 46 vuotta. Rypäleet kerättiin elokuun viimeisellä viikolla. Viini käy teräksessä alkoholikäymisen sekä malon luonnollisilla hiivakannoilla. Tämän jälkeen sitä kypsytellään 9 kuukauden ajan teräksessä ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Viini on loistava pari lohitartarille, mutta myös täyteläisten ribsien ja grillatun ananaksen liitto viinin kanssa on erittäinkin toimiva!