Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa omenaa, sitrusta ja kukkaisuutta. Paletilla homma jatkuu samoissa merkeissä antaen reilusti sitrusta, päärynää, omenaa ja karamellisoitua inkivääriä. Moscaton läsnäolon tunnistaa! Hyvä hapokkuus antaa rakennetta ja tasapainoa viiniin. Jälkimaku on mineraalinen ja todella fressi. Helposti nautittava kokonaisuus!
Alkuperä ja viininvalmistus: Maaperä tarhoilla on sekoitus savea sekä kalkkikiveä. Viinirypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen puristetaan samantien. Kuoret saavat olla hetken alkoholikäymisessä mukana, joka tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla. Viini kypsyy teräksessä 3 kuukauden ajan ennen pullotusta, jolloin sitä ei suodateta tai kirkasteta.
Ruokasuositus: Toimii sellaisenaan erittäin mainiosti, mutta kevyt ja nautittava viini toimii hienosti yhteen myös kevyiden ja raikkaiden annosten seurana. Klassikko nizzansalaatti toimii takuuvarmasti. Pohjoismaisesta keittiöstä poimisimme rinnalle esimerkiksi kokonaisena paahdetun kuhan, kevätpotut, tillin ja kermaviilin!