Tuoksu ja maku: Kauniin keltainen väri. Tuoksusta erottaa mineraalisuutta sekä limeä ja sitrusta. Runsas makumaailma on herkullisen täynnä hedelmää, josta erotat myös hentoa kukkaisuutta ja mineraalisuutta. Voimakas ja hieno paketti, jossa Etnan terroir on vahvasti läsnä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kolmelta eri tarhalta lokakuun puolivälissä, joiden maaperä on pääasiallisesti savikiveä sekä pientä kiveä. Viini käy alkoholikäymisen teräksessä ja mehua pumppaillaan kevyesti prosessin aikana. Tämän jälkeen viini saa levätä terästankeissa 6 kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Monipuolinen ja elegantti ruokaviini, joka on helppo yhdistää erilaisten runsaanmakuisten kala-, äyriäis- sekä kasvisruokien rinnalle. Toimii myös erilaisten juustojen, erityisesti vuohenmaidosta valmistettujen, rinnalla upeasti. Täsmäjuusto Etna Biancolle on ehdottomasti Lombardian Nababbo!