Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa valkoisten kukkien ja kivellisten hedelmien aromeita. Havaittavissa on myös hentoa oksidatiivisuutta. Intensiivinen makumaailma on huumaava, missä suolaisuus ja hapen tuoma vivahde toimivat upeasti. Aromeissa esiin nousee pähkinän ja mausteiden elementit. Pitkän makumaailman kruunaa energinen hapokkuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan kahdelta eri tarhalta, mitkä sijaitsevat noin 1000 metrissä ja ovat iältään yli 50-vuotiaita. Maaperä koostuu fylliitistä ja kalkkikivestä. Rypäleet saivat olla kuorien kanssa yhden vuorokauden. Moscatel käy spontaanisti isoissa 3300 litran tynnyreissä ja Pedro Ximénez pienemmissä 640 litran tynnyreissä. Ennen kypsymistä viini blendattiin ja kypsytys tapahtui isoissa tynnyreissä 10 kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Mainio kumppani kypsille juustoille ja leikkeleille. Myös paistetut ja rasvaisemmat kalat, kuten makrilli on omiaan tämän viinin kanssa.