Tuoksu ja maku: Moniulotteinen tuoksu antaa kypsää omenaa, mausteisuutta ja päärynää. Maussa viinin runsas rakenne yhdistyy monipuoliseen hedelmäisyyteen, josta erottaa muun muassa aprikoosia, keltaista omenaa, sekä persikkaa. Miellyttävä hapokkuus tuo viiniin rakennetta ja tasapainoa.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kolmelta eri tarhalta syyskuun ensimmäisellä sekä toisella ja kolmannella viikolla. Tarhat ovat maaperältään sekoitus lössi- ja savimaata. 50% rypäleistä puristetaan suoraan terästankkeihin ja toinen 50% saa kylmämaseroitua kuorien kanssa viiden päivän ajan. Viini kypsyy hiivasakan päällä noin kuuden kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Testaa vaikkapa sitruunalla, mintulla ja korianterilla maustetun maissikanan kanssa.