Tuoksu ja maku: Tuoksu antaa raikkaita ja vihreitä, tunnistettavia GV:n aromeita. Monitahoinen maku jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä, ollen täynnä omenaa, persikkaa, sitrusta sekä pehmeää mausteisuutta. Hienostunut hapokkuus raikastaa kevyehköä kokonaisuutta entisestään. Tyylipuhdas esitys Pohjois-Kamptalin GV:stä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin käsin ja viinin nimen mukaisesti yhdiltä Kamptalin-alueen pohjoisimmilta viinitarhoita. Viini käy alkoholikäymisen teräksessä, jonka jälkeen se jatkaa kypsymistä pienemmissä terästankeissa. Pullotus tapahtui 6 kuukautta sadonkorjuun jälkeen.
Ruokasuositus: Grüner Veltliner on tunnetusti ruokapöydän moniottelija, jonka rinnalla myös rasvaisemmat lihat toimivat upeasti. Testaa erimerkiksi maikkarissa uivan BLT-sänkkärin vierellä tai mausteisen BBQ-possun vierellä.