Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Raikas viini minkä tuoksusta voit erottaa sitruksisuutta ja houkuttelevaa mausteisuutta. Maussa viinin runsaus ja täyteläisyys tulee tyylikkäästi esiin. Tuoksun antama aromimaailma toistuu myös paletilla tuoden loistavaa moniulotteisuutta viiniin. Pitkä maku viinissä houkuttelee maistamaan uudelleen! Ikääntymispotenttiaalia tästä viinistä ei puutu, sillä jo muutamien kuukausien jälkeen on lupa odottaa viiniä, missä runsaus, intensiivisyys ja raikkaus paiskaavat elegantisti kättä.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin lokakuun alussa Kamptalin kuuluisilta palstoilta, kuten Gaisbergiltä ja Wechselbergiltä, joiden kivinen maaperä on optimaalinen riesling ja grüner veltliner -lajikkeille. Viinin käyminen on jaettu siten, että 20% viinistä käy terästankeissa ja 80% viinistä tammessa. Käyminen tapahtuu ilman lisättyä hiivaa ja se kestää 4-5 kuukautta. Viiniä kypsytetään 7 kuukautta, minkä jälkeen se pullotettiin ilman suodatusta, tai kirkastamista.
Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini. Kokeile vaikka erilaisten keittojen tukena esimerkiksi bouillabaisse ja gazpacho. Myös mausteiset ruuat tuovat tämän viinin parhaita puolia esiin.