Tuoksu ja maku: Kaunis oranssi väri antaa lupauksen monipuolisesta makumaailmasta. Tuoksu tarjoaa sitrusta, veriappelsiinia ja passiohedelmää. Paletilla homma jatkuu tuoksun viitoittaman tien mukaan, ollen hedelmäisen runsas. Tuoksusta tutut passionhedelmä, greippi ja ja veriappelsiini tulevat hienosti esiin ja kuorikontaktin antama fenolihapokkuus ryhdittää pakettia runsaan monipuoliseksi. Samalla viinissä on kuitenkin energistä nautittavuutta, joka tekee siitä ehdottoman helposti lähestyttävän. Erittäin herkullinen oranssi!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään kahdelta eri tarhalta, joiden maaperä on pääasiallisesti kalkki- ja savikiveä. Käyminen tapahtuu teräksessä kolmen viikon ajan ja kuorikontaksi kestää kaksi viikkoa. Viini kypsyy hiivasakan päällä 5 kuukauden ajan ja sen annetaan levätä terästankeissa muutamia kuukausia ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Yrtein marinoidut äyriäiset ja vaalealihaiset lihat toimivat tämän oranssin rinnalla erinomaisesti.