Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa runsaasti hedelmää, josta erotat muun muassa sitrusta, omenaa ja greippiä. Maku on todella raikas ja hedelmäinen. Esille nousevat muun muassa sitruksen, limetin, aprikoosin ja persikan eromit
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimittiin käsin neljältä eri tarhalta. Maaperä tarhoilla on savi- sekä liuskekivimaata. 40% viinistä saa käydä kuorien kanssa 15 päivän ajan avonaisissa sammioissa, 50% viinistä puristetetaan suoraan terästankkeihin ja 10% viinistä viihtyy 500 litraisissa neutraaleissa tammitynnyreissä. Viini kypsyy hiivasakan päällä kolmen kuukauden ajan. Viiniä ei suodateta ja pullotuksen yhteydessö siihen lisätään vain pieni määrä rikkidioksidia.
Ruokasuositus: Kevää, kesän ja syksyn monipuolinen ruokaviini. Pitkään haudutettu pehmeä curry toimii mutkattomasti viinin rinnalla siinä missä raikkaan vaaleat kalatkin.