Tuoksu ja maku: Tuoksu on kukkea ja raikkaan mineraalinen tarjoten ananaksen, persikan ja aniksen aromeita. Suutuntuma on runsas ja hennon kermainen, missä tuoksun aromit sekoittuvat hyvin viinin hapokkuuden ja suolaisuuden kanssa. Miellyttävä paketti aromaattisuutta sekä raikkautta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Tarhat kasvavat 600 metriä merenpinnan yläpuolella, pohjoisilla rinteillä. Tarhojen maaperä liuskekiveä ja fylliittiä. Moscatel poimittiin elokuun kahtena ensimmäisenä viikkona ja Doradilla syyskuun ensimmäisellä viikolla. Rypäleet saivat käydä erikseen terästankeissa, minkä jälkeen ne blendattiin. Kypsytys tapahtui hiivasakan päällä viiden kuukauden ajan sementtitankeissa
Ruokasuositus: Loistava tuki erilaisille tapaksille. Myös runsaammat kalaruoat ja marinoidut kasvikset pelittävät viinin vierellä mainiosti.