Tuoksu ja maku: Viinin nenä antaa herkkää kukkeutta, raikasta sitrusta ja hienostunutta trooppista hedelmää. Maku on tasapainoinen, jossa jäännössokeri nostaa päätää yhdessä mineraalisen rakenteen kanssa. Runsas happorakenne antaa viiniin keveyttä ja raikkautta ja maku elää pitkään kitalaella. Aromeissa toistuu tuoksun sitruksisuus ja lisäksi eksoottiset hedelmät, kuten litsiluumu. Nautittava ja tasapainoinen kokonaisuus!
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Thörnischin alueella, jonka tarhat ovat enemmän tasaista mitä muualla Moselissa. Maaperä on harvinaista punaista liuskekiveä sekä soramaata. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa, jossa se saa myös kypsyä kuuden kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Viini sopii loistavasti seurusteluun, mutta hyvien happojen ja puolikuivan olemuksensa vuoksi myös kylmien alkupalojen ja itämaisten ruokien seuralaiseksi.