Muse

 
 

19.70€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Raikas tuoksu antaa hentoa marjaisuutta ja miellyttävää sitruksisuutta. Maku jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä ollen raikas, kirpsakan greippinen ja hedelmäinen. Hyvä hapokkuus saa kokonaisuuden tuntumaan raikkaan kevyehköltä ja tasapainoiselta. Huikean nautittava rosé!

Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat graniitti- ja gneissiperäisessä maassa. Rypäleet kerätään tarhoilta käsin pieniin koreihin ja kuljetetaan kellariin, jossa ne erotellaan rangoistaan. Rypäleet käyvät alkoholikäymisen terästankeissa luonnollisilla hiivakannoilla 10 päivän ajan. Kuorikontakti kestää 50% rypäleistä 24 tuntia. Tämän jälkeen viini kypsyy sementtitankeissa 6 kuukauden ajan. Köynnökset, joista rypäleet kerätään ovat n. 25 vuoden ikäisiä. Viiniä valmistetaan noin 6000 pulloa.

Ruokasuositus: Erilaiset kevyemmät alkupalat toimivat monipuolisesti viinin seurassa. Kokeile myös lämmittävän Bouillabaisse-keiton seurassa. Myös tuoreet osterit ovat varma valinta viekottelevan Musen rinnalle.

Lisätiedot

Tuottaja

DOMAINE DE L’ECU – Fred Niger

Vuosikerta

2022

Rypälelajikkeet

Cabernet Sauvignon

Alkoholiprosentti

12%

Tyyppi

Rosé

Mesta

La Bretonnière-la-Claye, Loire

Luokittelu

Sertifioitu biodynaaminen

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,