Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Hedelmäisen raikkaasta tuoksusta erottaa lisäksi hentoa kukkaisuutta sekä päärynää. Suussa runsas ja herkullinen makumaailma rakentuu tyylikkään kukkaisuuden ja hienon mineraalisuuden liittoon, josta aistii myös omenaa, sitrusta ja päärynää. Mehukasta ja pitkää jälkimakua tukee mainiosti viinin miellyttävä hapokkuus.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kolmelta eri tarhalta syyskuun viimeisellä sekä lokakuun ensimmäisellä viikolla. Tarhojen maaperä on sekoitus, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään suurissa käytetyissä tammitynnyreissä 6 kuukauden ajan hiivasakan päällä. Viiniin ei lisätä lainkaan sulfiitteja.
Ruokasuositus: Runsaan makumaailman omaavana tapauksena toimii monenlaisten herkkujen kanssa. Muun muassa yrtein marinoitu ja grillattu kana sekä paahdettu vihreä parsa toimii oivasti viinin rinnalla!