Perfect Day (tilapäisesti loppu)

 
 

21.90€

Tulosta tuotekortti

Tuotekuvaus

Tuoksu ja maku: Hedelmäisen raikkaasta tuoksusta erottaa lisäksi hentoa kukkaisuutta sekä päärynää. Suussa runsas ja herkullinen makumaailma rakentuu tyylikkään kukkaisuuden ja hienon mineraalisuuden liittoon, josta aistii myös omenaa, sitrusta ja päärynää. Mehukasta ja pitkää jälkimakua tukee mainiosti viinin miellyttävä hapokkuus.

Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin kolmelta eri tarhalta syyskuun viimeisellä sekä lokakuun ensimmäisellä viikolla. Tarhojen maaperä on sekoitus, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään pienissä suurissa käytetyissä 6 kuukauden ajan hiivasakan päällä. 10 päivän kuorikontakti tuo viiniin sen upean intensiivisen kelta-oranssin värin. Viiniin ei lisätä lainkaan sulfiitteja. Viinin nimi tulee lapsuuden vuosista, jolloin haaveillaan viattomina tulevasta, vailla huolia ja päivät ovat täynnä riemua. Viinin nimi kuvastaa näitä päiviä.

Ruokasuositus: Runsaan makumaailman omaavana tapauksena toimii monenlaisten herkkujen kanssa. Muun muassa yrtein marinoitu ja grillattu kana sekä paahdettu vihreä parsa toimii oivasti viinin rinnalla!

Lisätiedot

Tuottaja

PITTNAUER – Brigitte & Gerard Pittnauer

Vuosikerta

2018

Alkoholiprosentti

12,5%

Rypälelajikkeet

Chardonnay, Muscat Ottonel, Grüner Veltliner, Traminer

Tyyppi

Valkoiset

Mesta

Gols, Burgenland, Itävalta

Luokittelu

Natural