Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa mineraalisia aromeita, trooppista hedelmää sekä runsasta sitrusta. Viinin raikkaan kuivassa maussa aistii limeä, greippiä ja päärynää. Aromaattisen kokonaisuuden täydentävät raikkaan mineraaliset ja puhtaat hapot, jotka tasapainottavat runsasta hedelmäisyyttä. Raikas suutuntuma jättää jälkeensä pitkän ja miellyttävän jälkimaun. Jäännössokeria on 9.5 g/l.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet on kerätty jyrkiltä tarhoilta Moselin varresta, Thörnischer Ritsch- palstojen keskiosasta, jotka laskevat etelään. Kyseessä on tilan yksi parhaita kasvupaikkoja. Viiniköynnökset, joista rypäleet kerättiin, ovat pääasiallisesti alueen vanhimpia. Tarhoilla toteutetaan luomuviljelyn periaatteita. Kesäkuun lopussa, heti kukkimisen jälkeen köynnöksille tehdään harvennus, jossa poistetaan osa lehdistä sekä pienet versot. Tällä halutaan varmistaa pienten rypäleiden maksimaalinen auringon saanti. Tuotantomäärät ovat n. 50 hehtolitraa per hehtaari eli yhdestä köynnöksestä saadaan pullollisen verran Rieslingiä.
Rypäleet kerätään hiukan Qualitätsweinia myöhemmin sadonkorjuussa pieniin laatikoihin, jotta ne saapuvat kellariin vahingoittumattomia. Maseraatio kestää yhdestä kahteen tuntia. Spontaani käyminen tapahtuu terästankeissa 16-18°C -asteessa ja kestää 6-8 viikkoa, jonka jälkeen viini pidetään sakan päällä kesään, jolloin se suodatetaan kevyesti ja siirretään suurempiin terästankkeihin. Pullotus tapahtuu aina sadonkorjuuta seuraavana syksynä, ennen uuden sadonkorjuun aloittamista.
Ruokasuositus: Erittäin monikäyttöinen ja -puolinen ruokaviini. Kalat sekä erityisesti possu ja aasialaiset ruoat toimivat loistavasti viinin parina!