Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa mineraalisia aromeita, trooppista hedelmää sekä runsasta sitrusta. Viinin täyteläisen puolikuivassa maussa aistii limeä, greippiä ja päärynää. Aromaattisen kokonaisuuden täydentävät raikkaan mineraaliset ja puhtaat hapot, jotka tasapainottavat runsasta hedelmäisyyttä. Raikas suutuntuma jättää jälkeensä pitkän ja miellyttävän jälkimaun. Jäännössokeria on 16,5 g/l.
Alkuperä ja viininvalmistus: Riesling Kabinett Halbtrocken on tilan laatuluokiteltu riesling. Rypäleet on kerätty jyrkiltä tarhoilta Moselin varresta, Pölicherin Held- palstalta. Viiniköynnökset, joista rypäleet kerättiin, ovat pääasiallisesti alueen vanhimpia köynnöksiä. Tarhoilla toteutetaan luomuviljelyn periaatteita. Kesäkuun lopussa, heti kukkimisen jälkeen köynnöksille tehdään harvennus, jossa poistetaan osa lehdistä sekä pienet versot. Tällä halutaan varmistaa pienten rypäleiden maksimaalinen auringon saanti. Tuotantomäärät ovat n. 50 hehtolitraa per hehtaari eli yhdestä köynnöksestä saadaan pullollisen verran Rieslingiä.
Rypäleet kerätään hiukan Qualitätsweinia myöhemmin sadonkorjuussa pieniin laatikoihin, jotta ne saapuvat kellariin vahingoittumattomia. Maseraatio kestää yhdestä kahteen tuntia. Spontaani käyminen tapahtuu terästankeissa 16-18°C -asteessa ja kestää 6-8 viikkoa, jonka jälkeen viini pidetään sakan päällä kevääseen, jolloin se suodatetaan kevyesti. Pullotus tapahtuu aina sadonkorjuuta seuraavana kesänä.
Ruokasuositus: Erittäin monikäyttöinen ja -puolinen ruokaviini. Kalat sekä erityisesti possu ja aasialaiset ruoat toimivat loistavasti viinin parina!