Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottaa omenaa, greippiä ja hunajaa. Mineraalinen suutuntuma on täynnä sitrusta, persikkaa ja tuoksusta tuttua greippiä ja omenaa sekä hentoa yrttisyyttä. Tasapainoisen ja aromaattisen kokonaisuuden täydentävät raikkaan mineraaliset hapot. Puhdas ja todella fressi suutuntuma jää miellyttäväksi jälkimauksi suuhun hyväksi toviksi. Jäännössokeria 6 g/l, happoja 7 g/l.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään maailman jyrkimmiltä tarhoilta, Bremmer Calmontin ja Kloster Stubenin palstoilta. Tarhoilla toteutetaan luomuviljelyn periaatteita. Kesäkuun lopussa, heti kukkimisen jälkeen köynnöksille tehdään harvennus, jossa poistetaan osa lehdistä sekä pienet versot. Tällä halutaan varmistaa pienten rypäleiden maksimaalinen auringon saanti.
Rypäleet kerätään pieniin laatikoihin, jotta ne saapuvat kellariin vahingoittumattomia. Maseraatio kestää yhdestä kahteen tuntia. Käyminen tapahtuu terästankeissa 16-18°C -asteessa ja kestää 6-8 viikkoa, jonka jälkeen viini pidetään sakan päällä kuuden kuukauden ajan kevääseen, jonka jälkeen se suodatetaan kevyesti ja pullotetaan minimaalisen sulfiittien lisäyksen kera.
Ruokasuositus: Mainio kumppani erilaisille kaloille ja äyriäisille. Kokeile esimerkiksi grillattujen jättirapujen ja nuudelisalaatin kanssa.