Tuoksu ja maku: Viinin nenä antaa herkkää aprikoosin ja persikan tuoksua. Maku on kuiva ja hapokas ja se elää pitkään kitalaella. Aromeissa toistuu aprikoosin lisäksi eksoottiset hedelmät, kuten litsiluumu sekä hunajameloni. Upea kokonaisuus hapokkuutta, eleganssia ja rakennetta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat yhdellä tarhalla nimeltään Mollandser Steinleiten. Tarha on n. 60-vuotias. Maaperä tarhoilla on savimaata sekä liuskekiveä. Rypäleet kerätään juuri jalohometartunnan alkuvaiheessa. Rypäleet puristetaan kokonaisina terttuina ja alkoholikäyminen sekä kypsyminen tapahtuvat 225 litran käytetyissä tammitynnyreissä. Pullotus ilman suodatusta ja kirkastusta. Vuosituotanto vain noin 750 pulloa.
Ruokasuositus: Elegantti riesling sopii loistavasti rasvaisen possun, kuten vaikkapa ribsien, seuralaiseksi. Luonnollisesti pelittää myös kalojen ja rapujen kanssa.