Tuoksu ja maku: Tuoksusta erottuu selvästi punaisia marjoja ja cassista. Paletilla mehukkaat punaiset marjat, punainen omena sekä luumu yhdistyvät kevyeen yrttisyyteen. Runsas hapokkuus tekee freesistä kokonaisuudesta tasapainoisen, jonka jälkimaku viipyilee suussa hyvän tovin.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun loppupuolella tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti hiekkamaata. Rypäleet erotellaan rangoistaan ja murskataan kevyesti. Vinifikaatio tapahtuu teräksessä, jossa Zweigelt mehu saa käydä Grüner kuorien kanssa ja kuorikontakti kestää 2 päivää. Viini käy luonnollisesti ilman lisättyä hiivaa ja sitä kypsytetään terästankeissa hiivasakan päällä 5 kuukauden ajan. Viiniin ei ole lisätty lainkaan sulfiitteja eikä sitä ole suodatettu ennen pullottamista.
Ruokasuositus: Monipuolinen rose, jota nauttii ilolla ympäri vuoden. Runsaan olemuksen puolesta viini ei vierasta lihaisampiakaan annoksia. Kokeile esimerkiksi leikkeleiden tai kateenkorvan kanssa!