Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Väri on herkullisen vaaleanpunainen. Tuoksu antaa runsaasti rypäleille ominaisia punaisia marjoja, kuten vadelmaa, punaherukkaa ja puolukkaa. Puhtaan marjaisa maku on kuiva, keskitäyteläinen ja ehdottoman fressi. Hyvä hapokkuus tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä ja yleisfiilis on erittäin nautittava.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun ensimmäisillä viikoilla pohjoisen Kamptalin tarhoilta, joiden maaperä on rautapitoista kalkkikiveä sekä soramaata. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viini saa kypsyä hiivasakan päällä neljän kuukauden ajan ennen pullotusta. Minimaalinen sulfiittien lisäys pullotuksen yhteydessä, joka tapahtuu ilman suodatusta.
Ruokasuositus: Monipuolinen rosé, joka toimii mainiosti ruoan kanssa tai ilman. Runsailla yrteillä marinoitus ja grillattu kevätkananpoika du puy-linssipaistoksen kanssa osuu monella kohtaa maaliin viinin kanssa.