Tuoksu ja maku: Ensivaikutelma tarjoaa päärynän, limetin ja kalkin aromeita. Suussa viini näyttää sen upeata rakennetta, tarjoten runsaasti päärynän, nektariinin sekä hunajamelonin aromeita. Upea mineraalisuus tarjoaa keveyttä ja eloa paletille, minkä taustalla sitruksisuus tuo täydennystä rakenteeseen. Viinissä on hyvin paljon energiaa, mikä välittyy huikealla tavalla myös parin päivän avauksen jälkeen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ostetaan palstalta nimeltä Combe Bazin, minkä maaperä on kalkkimaata ja joka on ollut luomusertifioitu 15 vuoden ajan. Mehu puristetaan suoraan terästankkeihin, missä alkoholikäyminen alkaa. Käymisen aikana mehu siirretään vielä vanhoihin tammitynnyreihin, missä viini saa käydä loppuun ja missä kypsytys tapahtuu. Viiniä kypsytellään vuoden ajan.
Ruokasuositus: Uunissa paahdetttu kokonainen kuha purjosipulin sekä runsaan voin kanssa ja kermainen lohikeitto nauttivat tämän tyylikkään Chardonnayn seurasta.