Tuoksu ja maku: Runsas tuoksu antaa rypäleelle ominaista greippiä ja herneenversoa. Herkullinen maku on on rakentunut sitruksien, mustaherukan ja pyöreän hedelmäisyyden ympärille. Kuiva ja miellyttävän aromikas viini on erinomainen vaihtoehto riesling-fanaatikoille.
Alkuperä ja viininvalmistus: Köynnökset kasvavat Etelä-Pfalzin rinteillä, noin 350 metrin korkeudessa. Maaperä on hyvin moninaista; hiekkakiveä, kalkkikiveä, punaista hiekkakiveä ja harvinaista punaista liuskekiveä. Rypäleet kerätään käsin ja ne erotetaan hellävaraisesti rangoistaan. Viini käy luonnollisilla hiivakannoilla lämpökontrolloiduissa terästankeissa ja se saa kypsyä teräksessä 6 kuukauden ajan hiivasakan päällä.
Ruokasuositus: Loistava kumppani vaalealihaisille kaloille, mutta ryhdikkyytensä puolesta kestää myös runsaampia Aasialaisen keittiön makuja. Kokeile esimerksi paistettua kultaotsa-ahventa sitruunaruohon ja chilin kanssa.