Tuoksu ja maku: Runsaan hedelmäisestä tuoksusta löydät persikkaa, omenaa ja yrttejä. Kuiva ja hedelmäinen maku toistaa tuoksun vivahteet upealla tavalla. Viinissä on lisäksi hentoa päärynää, mineraalisuutta ja pippurisiakin vivahteita. Tuntuva sitruksinen hapokkuus tuo yhdessä mineraalisuuden kanssa suutuntumaan ryhtiä ja kantaa kokonaisuutta pitkään ja reilusti veden kielelle nostattavaan jälkivaikutelmaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerätään käsin lokakuun alussa Wachaun palstoilta, joiden kivinen ja liuskekiven muodostama maaperä on optimaalinen grüner veltliner -lajikkeille. Viinin käyminen on jaettu siten, että 90% viinistä käy terästankeissa ja 10% viinistä isoissa tammitynnereissä kuorien kanssa. Kypsytys tapahtuu samaisissa astioissa ja kestää 5 kuukautta.
Ruokasuositus: Monipuolinen ruokaviini, joka toimii myös aperitiivina. Sushi, sashimi ja kevyen mausteiset kala- ja kasvisruoat toimivat erityisen upealla tavalla viinin rinnalla.