Tuoksu ja maku: Tuoksu on aromaattinen ja tyylikäs tarjoten jasmiinin, appelsiininkukan sekä ruusun aromeita. Maku on kompleksinen ja leveä tarjoten upean suutuntuman. Tuoksun aromit tuovat viiniin syvyyttä ja kuorikäymisen antama fenolihapokkuus saattelee viinin pitkään makunautintoon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan syyskuun alussa ja ne tulevat kahden hehtaarin kokoiselta tarhalta, missä köynnökset ovat istutettu vuonna 1943. Maaperä tällä tarhalla on rautapitoista ja sekoitus kalkki-, sekä savimaata. Viini saa käydä kuorien kanssa 2-3 päivää. Viini on valmistettu kolmessa erikokoisessa amforassa. Nämä amforat ovat kooltaan 220-, 250- sekä 350- litraisia. Kypsytys kestää kuuden kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Viini on huippu tukemaan mausteisempia annoksia. Erilaiset paellat kasviksista ja merenelävistä toimivat varmasti sekä myös klassiset voissa paistetut ahvenfileet. Pehmeät vuohenjuustot ovat myös nappivalinta viinille.