Tuoksu ja maku: Tummanpunaisen viinin runsas tuoksu on täynnä kirsikoiden ja vadelman aromia. Paletilla homma jatkuu marjaisan pehmeänä, josta erottaa karhunvatukkaa, vadelmaa ja lakritsaa. Kokonaisuus on tasapainoisen nautittava ja pehmeän hedelmäinen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viinit kerätään käsin noin neljän hehtaarin FROI- viinitarhoilta 380 metrin korkeudessa. Viiniköynnökset ovat iältään 30-40-vuotiaita. Maaperä on vaihtelevaa, pääosin kalkkikiveä ja savea. Alkoholikäyminen tapahtuu lämpökontrolloiduissa terästankeissa 10-12 päivän ajan. Viini ei ole nähnyt tammea lainkaan, sillä sitä ikäännytetään malolaktisen käymisen jälkeen kahdeksan kuukautta terästankeissa ja tämän jälkeen neljä kuukautta pullossa.
Ruokasuositus: Vaikkapa rigatoni pancettan, broccolin ja oliven kanssa pelittää paremmin kun nätisti tämän vinkun rinnalla.