Tuoksu ja maku: Tuoksu on raikkaan marjaisa, josta aistii tummaa kirsikkaa ja savuista mausteisuutta.. Maku on täynnä kypsää punaista marjaisuutta, kirsikkaa ja keveyttä sekä puhtautta. Samalla maku on kuitenkin rehevä, jossa kaikki palaset ovat hienosti liitoksissa toisiinsa. Nuoresta iästään huolimatta tanniinirakenne on pehmeä ja yhdessä miellyttävän happorakenteen kanssa se saattelee viinin pitkään ja miellyttävään jälkimakuun. Nautittavaa kylä-Burgundia parhaimmillaan.
Alkuperä ja valmistus: Rypäleet kerätään käsin Givryn alueelta. Rypäleet saadaan noin 25-vuotiailta tarhoilta, joiden yhteispinta-ala on 1.5 hehtaaria. Maaperä tarhoilla on kalkkikiveä, savea ja hiekkaa. Kellarilla rypäleet erotellaan rangoistaan ja alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivakannoilla teräksessä. Viini kypsyy myös terästankeissa 10 kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Nätti PN istuu monenmoisten herkkujen seuraan, mutta erityisesti kevyen mausteiset annokset ovat viinin rinnalla loistava kombo. Kokeile vaikkapa lammastaginea maustetun couscousin kanssa.