Tuoksu ja maku: Raikas ja luonteikas tuoksu antaa karpaloa, mansikkaa ja kirsikkaa. Paletilla suutuntuma on keskitäyteläisen nautittava, jossa rapsakka hedelmäisyys yhdistyy miellyttävään happorakenteeseen. Herkullinen marjaisuus on vahvasti läsnä, johon yhdistyy hentoa pippurisuutta. Kokonaisuus on hienossa balansissa ja lasissa on upea kokonaisuus Juran punaisista lajikkeista.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin käsin usealta eri palstalta Arboisin ympäristöstä. Rypäleiden osuus blendissä on kolmannes kaikkea. Kaikki tarhat ovat istutettu marli- ja kalkkikivimaaperälle. Pinot noir saa osakseen whole bunch-alkoholikäymisen, Trousseau-rypäleet eroteltiin rangoistaan tarhoilla ja Ploussard kellarilla. Kaikki lajikkeet käyvät alkoholikäymisen teräksessä 15-20 päivän maseraatiolla ja mehut saavat kypsyä erikseen 10 kuukauden ajan neutraaleissa tynnyreissä. Mehut yhdistettiin ennen pullotusta kirkastamatta ja suodattamatta ja pullotuksen yhteydessä tehtiin kevyt sulfiittilisäys.
Ruokasuositus: Nautinnollinen viini itekseen, mutta toimii erittäin hyvin myös moninaisten herkkujen rinnalla. Kokeile vaikkapa mintulla maustetun lammaskebabin ja hiiligrillillä aateloitujen kasviksien rinnalla.