Tuoksu ja maku: Tuoksussa esiin nousevat tummien marjojen kuten mustikan ja karhunvatukan aromeita sekä rikasta mausteisuutta ja kukkeita elementtejä. Viinin suutuntuma on lämmin, missä kypsä tumma hedelmäisyys antaa hyvän rakenteen ja mitä tuoksun mausteisuus hyvin komppaa. Viinissä on myös mitä mainioin hapokkuus ja tällä saadaan hyvinkin tasapainoinen ja miellyttävä makumaailma.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan tarhoilta, missä maaperä koostuu hiekasta, kalkki- ja savikivestä. Tarhat ovat noin 70 vuotiaita. Maseraatio on 8-12 päivää ja alkoholikäyminen tapahtuu sementtitankeissa, missä viini pääsee kypsymään myös kahdeksan kuukauden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Mitä mainioin tuki karitsankareelle ja yrttikastikkeelle. Kokeile rohkeasti myös mausteisemman Bulgogin kanssa.