Tuoksu ja maku: Tuoksu on tulvillaan punaisten marjojen, mausteiden sekä kirsikan aromeita. Paletilla viini tarjoaa raikkautta sekä hyvän suutuntuman hennon tanniinisuuden myötä. Tuoksusta tuttu marjaisuus ja kirsikkaisuus ovat vahvasti läsnä. Miellyttävä pehmeys maun lopussa, sekä ”crunchy” hapokkuus tuovat viinin rakennetta ja siivittävät sen miellyttävän pitkään jälkimakuun.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan 30-vuotiailta tarhoilta, missä maaperä koostuu savi- ja kalkkikivestä. Viiniä maseroidaan 10 päivän ajan. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, minkä jälkeen viini jatkaa kypsymistä myös teräksessä.
Ruokasuositus: Klassinen Burgundin PN pelittää jos jonkilaisten herkkujen rinnalla. Kokeile esimerkiksi klassista pippuripihviä raikkaan salaatin kera.