Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa paljon raikkautta sekä kirsikan, pippurin ja katajanmarjan aromeita. Suutuntuma on miellyttävän runsas ja pyöreä. Viini on miellyttävän pitkä makumaailmaltaan tarjoten vielä hentoa lakritsisuutta ja karhunvatukan aromeita. Oikein pirteä hapokkuus antaa viinille sen tarvitseman keveyden.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet viinit poimitaan Lancién, Fleurien, Morgonin ja Moulin-à-Vent:in alueilta. Hiilidioksidikäyminen tapahtuu sementtitankeissa ja se kestää 7-14 päivää. Tämän jälkeen viini pääsee kypsymään samoissa sementtitankeissa reilun puolen vuoden ajan ennen pullotusta.
Ruokasuositus: Mainio nautittavuus sellaisenaan. Toimii myös mainiosti erilaisten leikkeleiden kanssa sekä myös Pekingin ankan taikka Char Siu-possun seurassa.