Tuoksu ja maku: Runsas ja huumaava tuoksu tarjoaa tummien marjojen ja hedelmien aromeita, sekä hieman paahdettua mausteisuutta. Rikas suutuntuma tuo esiin kypsän kirsikan ja vienoa viikunan aromia sekä hentoa savuisuutta. Viini on monimuotoinen ja syvä, missä eloisa hapokkuus antaa upean raikkauden.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan tarhoilta, missä maaperä koostuu hiekasta ja graniittikivestä. Nämä tarhat sijaitsevat noin 400 metriä merenpinnasta. Osittainen hiilidioksidikäyminen tapahtuu terästankeissa, minkä jälkeen viini pääsi kypsymään sementtitankkeihin noin 10 kuukauden ajaksi.
Ruokasuositus: Toimii loistavasti esimerkiksi pitkään haudeutetun lampaan potkan ja juurisellerin kanssa tai peuraragout’n ja punajuuren vierellä. Myös mainio viini nautittavaksi rakkaiden ihmisten ympäröimänä ilman stressiä.