Tuoksu ja maku: Eloisa tuoksu antaa punaherukkaa, karhunvatukkaa ja pehmeää mausteisuutta ja kukkeutta. Paletilla homma jatkuu kepeänä, jossa tuoksusta tutut aromit ovat herkullisesti läsnä. Mineraalipitoinen maaperä antaa viinille energiaa, joka yhdistyy tasapainoiseen rakenteeseen.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet kerättiin käsin usealta kahdelta eri palstalta Arboisin pohjoispuolelta. Tarhojen maaperä on mineraalirikasta kalkkikiveä, jonka seassa on eloisaa savimaata. Rypäleet erotellaan rangoistaan ja mehu saa käydä alkoholikäymisen teräksessä. Maseraatio kestää 15 päivää. Kypsyminen on jaettu terästankkien (80%) sekä neutraalien tynnyreiden (20%) kesken.
Ruokasuositus: Upea viini viinibaarien leikkelajitelmien vierelle, jota siemailee hymyssä suin myös ilman leikkeleitä.