Tuoksu ja maku: Tuoksussa Barolon intensiivisyys ja runsaus on aistittavissa heti ensi nuuhkaisun jälkeen. Aistittavissa on kypsää hedelmäisyyttä, mausteisuutta, sekä kahvia ja tupakkaa (klassistako?). Makumaailma on hyvinkin tasapainoinen ja kehittynyt, jossa tuoksussa havaittavat aromit ovat myös hyvin suutuntumassa läsnä. Kypsän pehmeät tanniinit kantavat tämän viinin tyylikkääseen makunautintoon, mistä ei pituuttakaan puutu!
Alkuperä ja viininvalmistus: Nebbiolo-rypäleet on poimittu La Morran sekä Grinzane Cavourin kunnista Diano d’Alban välittömästä läheisyydestä. Viinirypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen viini käy terästankeissa 28-asteessa. Alkoholikäyminen kestää minimissään 30 päivän ajan. Viiniä ikäännytetään 24 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Pullossa viinin annetaan vielä kypsyä minimissään 12 kuukautta.
Ruokasuositus: Viini joka tukee mainiosti tuhteja liha-, sekä riistaruokia. Myös ikäännetyt juustot ovat tämän Barolon ystäviä.