Tuoksu ja maku: Runsas, mausteinen ja kehittyneen hedelmäinen tuoksu. Paletilla viini on lämmin ja runsas, missä hyvä happorakenne tuo eloa mukaan. Tanniinit ovat hyvin suunmyöteiset ja toimivat samettisen saumattomasti yhteen tuoksusta tutun aromimaailman kanssa. Erittäin upea ja nautittava vuosikerta.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet viiniin poimitaan lokakuun aikana eteläisiltä rinteiltä 380 metrin korkeudesta. Alkoholikäyminen tapahtuu terästankeissa, minkä jälkeen kuoria maseroidaan mehuun vielä 25 päivän ajan. Viini kypsyy slavonialaisissa tammitynnyreissä 20 kuukauden ajan sekä vielä kuuden kuukauden ajan pullossa ennen julkaisua.
Ruokasuositus: Täyteläiset sienirisotot, riistalihat sekä kovat ja kypsät juustot toimivat upeasti. Myös upea pimenevien iltojen meditaatioviini.