Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa runsaasti tummien marjojen sävyttämää maanläheistä mausteisuutta ja hentoa yrttisyyttä. Makumaailma jatkaa tuoksun viitoittamalla tiellä ollen täynnä punaisia marjoja, kuten karhunvatukkaa, mausteisuutta ja lempeää yrttisyyttä. Rakenne on hedelmäisen mehukas, jota kannattelee hieno hapokkuus sekä kevyt tanniinisuus. Tyylipuhdasta Blaukkaria parhaimmillaan!
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun puolivälissä Heideboden tarhoilta, joiden maaperä on pääasiallisesti kalkkipitoista sora- sekä savimaata. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään pienissä 225 litran käytetyissä tammitynnyreissä sekä sementtitankeissa 6 kuukauden ajan hiivasakan päällä. Viiniä ei kirkasteta ja pullotuksen yhteydessä tehdään pieni rikkilisäys.
Ruokasuositus: Kokeile esimerkiksi yrtein marinoidun ja grillatun possun kanssa.