Tuotekuvaus
Tuoksu ja maku: Tuoksu on tummienmarjojen saattelema, johon tyylikäs maamaisuus antaa syvyyttä. Viinin maku on hyvin puhdas, mistä voit aistia tuoksun marjaa, sekä jykevää mausteisuutta. Integroitunut hapokkuus antaa loistavan raikkauden ja pyöreät tanniinit tuovat tyylikkään tasapainon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun ensimmäisillä viikoilla tarhoilta, joiden maaperä on sekoitus, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Luonnollinen käyminen tapahtuu terästankeissa, jonka jälkeen viiniä kypsytetään pienissä 225 litran tammitynnyreissä 10 kuukauden ajan hiivasakan päällä.
Ruokasuositus: Nauti viinistä jo ruuanlaiton aikana. Yhdistä rohkeasti ja monipuolisesti. Glaseeratuista possun ribseistä aina grillikylkeen saakka.