Tuoksu ja maku: Tuoksu on tummienmarjojen saattelema, johon tyylikäs maamaisuus antaa syvyyttä. Viinin maku on hyvin puhdas, mistä voit aistia tuoksun marjaa, sekä jykevää mausteisuutta. Integroitunut hapokkuus antaa loistavan raikkauden ja pyöreät tanniinit tuovat tyylikkään tasapainon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin syyskuun ensimmäisillä viikoilla tarhoilta, joiden maaperä on sekoitus, liuske-, kalkki- ja fossiilikiveä. Viini saa käydä osittaisen hiilihappokäymisen terästankeissa. Kypsyminen ollaan jaettu erikokoisiin neutraaleihin tammitynnyreihin siten, että 80% viinistä kypsyy 3500 litraisissa ja 20% viinistä kypsyy 500 litraisissa tynnyreissä kahdeksan kuukauden ajan.
Ruokasuositus: Nauti viinistä jo ruuanlaiton aikana. Yhdistä rohkeasti ja monipuolisesti. Glaseeratuista possun ribseistä aina grillikylkeen saakka.