Tuoksu ja maku: Runsaan aromaattinen ja viehkeä tuoksu, mistä voit erottaa runsaasti trooppisten hedelmien sekä jasmiinin aromeita. Paletilla viini on keveä ja eloisa. Maussa voit havaita hentoa mangon aromia sekä runsasta hapokkuutta, joka pitää viinin tasapainoisena ja hyvin nautittavana.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan käsin noin 25-vuotiailta tarhoilta, missä maaperä koostuu kalkkisesta savimaasta sekä lössikivestä. Murskauksen jälkeen rypäleen kuoria pidetään mehun mukana noin vuorokauden ajan, jonka jälkeen alkoholikäyminen tapahtuu kestäen noin seitsemän viikkoa. Kypsytys tapahtuu hiivasakan päällä välillä sekottaen ja se kestää viisi kuukautta. Pullotettu pienellä rikkilisäyksellä ilman suodatusta tai kirkastusta.
Ruokasuositus: Kokeile rohkeasti voimakkaampiakin makuja viinin vierellä. Fritattua kultaotsa-ahventa punaisen nahm jim-kastikkeen seurana toimii esimerkiksi upealla tavalla viinin rinnalla.