Tuoksu ja maku: Tuoksu tarjoaa raikkautta sekä eksoottista hedelmää. Esiin nousee vaaleiden kukkien, mangon sekä sitruksen aromeita. Suussa viini tarjoaa nautinnollista rakennetta ja loistavan hapokkuuden. Viinissä on pientä pyöreyttä ja paletin hedelmäprofiili kantaa viinin tyylikkään pitkään makunautintoon.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet poimitaan muutamalta eri tarhalta, joiden ikä vaihtelee 30 ja 60 vuoden välillä. Maaperä näillä tarhoilla on saven ja kalkkikiven sekoitusta. Viini saa käydä alkoholikäymisen teräksessä ja kypsyä sekä terästankeissa (80%) että vanhoissa tynnyreissä (20%) 7 kuukauden ajan. Tämän jälkeen viini siirretään stabiloitumaan yhdessä terästankkeihin, joista se pullotetaan.
Ruokasuositus: Upea pari grillattujen kalojen ja kasviksien kanssa. Myös mainio kumppani voimakkaammillekin vuohenjuustoille.