Tuoksu ja maku: Nenä antaa raikkaita merellisiä aromeita; suolaisuutta ja mineraaleja sekä aimo annoksen sitrusta. Erotat myös hentoa persikkaa ja omenaa. Maku on ennenkaikkea pitkä ja raikas. Suolaisuus ja mineraalisuus korostuvat ehdottomasti kyseisessä viinissä. Kokonaisuutena erittäin harmoninen ja tasapainoinen niin tuoksu- kuin makupaletilla.
Alkuperä ja viininvalmistus: Viinin rypäleet tulevat La Chapelle Vaupelteignen sekä Villyn kylistä. Viiniköynnökset ovat istutettu vuonna 1975-1979. Kaikki rypäleet kerätään käsin, irroitetaan rangoistaan ja puristetaan suoraan terästankkeihin. Käyminen tapahtuu luonnonmukaisilla hiivakannoilla matalassa lämpötilassa. Maloaktinen käyminen sallitaan. Kypsytys tapahtuu teräksessä hiivasakan päällä 12 kuukauden ajan ennen pullotusta.