Tuoksu ja maku: Ensivaikutelma on klassista Chablis’ta parhaimmillaan. Tuoksu antaa valkoisten kukkien, hunajan sekä sitruksen aromeita. Paletilla viini on energinen ja tyylikäs. Tuoksun aromeihin sekoittuu upeasti huikea mineraalisuus, mikä herättää viimeistään maistajan tuntosarvet. Puhdaspiirteinen, elinvoimainen sekä tasapainoinen kokonaisuus, joka pitää nautiskelijan hyvin otteessaan.
Alkuperä ja viininvalmistus: Rypäleet ostetaan eri ystävätaloilta, joiden tarhat sijaitsevat mm. Beinen, Fontenay-près-Chablis’n, Chablis’n alueilla Yonnessa. Maaperä näillä tarhoilla koostuu kauttaaltaan Kimmeridgian kalkkikivestä. Tarhat ovat noin 30-vuotiaita. Alkoholikäyminen tapahtuu luonnollisilla hiivoilla tammitynnyreissä, minkä jälkeen se pääsee kypsymään hiivasakan päällä.
Ruokasuositus: Vahva suositus klassiselle ”äyriäisplatterille”, missä mukana mm. tuoreita ostereita ja simpukoita. Loistelias tuki myös sashimeille ja erilaisille kalatartareille.